Product was successfully added to your shopping cart.

Stel Hier Uw Eigen Hirschmann Koka799 Coaxkabel Samen

100 1 100 0

Beknopte omschrijving

Stel hier uw eigen Hirschmann koka799 coaxkabel samen!


U kunt hier eenvoudig uw eigen Hirschmann koka799 coaxkabel samenstellen.
Simpel door de opties in het onderstaande keuzemenu.

Op deze manier heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste Hirschmann koka799 kabel door een van onze monteurs aan te passen naar uw wensen!


De KOKA799 van Hirschmann is een coaxkabel  met  zeer hoge afscherming en lage demping, wit 6,8 mm (NL kabel goedgekeurd). Deze kabel is zeer geschikt voor toepassing in kleine, middelgrote en grote gebouwgebonden CAI en satellietsystemen. Door de lage demping kunnen grote afstanden overbrugt worden. Verder is de kabel voorzien van een meteraanduiding wat het verwerken van de kabel eenvoudig maakt. Deze kabel is goedgekeurd door de grote kabelexploitanten.


Demping (per 100 meter, bij 860 MHz) 18.8 dB
HF afscherming (bij 1000 MHz) > 95 dB
Impedantie 75 Ohm


Hirschmann kabels en materialen zijn van hoge kwaliteit en worden algemeen beschouwd als het beste wat op de particuliere markt te krijgen is. Het is van groot belang bij aanleg van een CAI (Centrale Antenne Inrichting) of satelliet installatie goede kwaliteit coax-kabel te gebruiken.


DEMPING
Een lage demping is vooral van belang bij gebruik van lange coaxkabels. Een hogere demping leidt tot een grotere verzwakking van het signaal. Omdat de demping normaliter toeneemt bij hogere frequenties is de demping bij de hoogst gebruikte frequenties van belang. In een televisie CAI systeem ligt de hoogste frequentie onder de 860 MHz, de demping van coaxkabel voor televisie wordt daarom vaak opgegeven bij 860 Mhz.


HOOGFREQUENT AFSCHERMING
Een goede hoogfrequent afscherming is van belang om te voorkomen dat signalen buitenaf de kabel, en dus het CAI systeem, binnen kunnen dringen. Wanneer de hoogfrequent afscherming onvoldoende is dan zal de kabel als antenne gaan werken en krijgt u storingen in het beeld. De hoogfrequent afscherming wordt opgegeven in dB. De afscherming neemt af bij hogere frequenties, bij televisiekabel geeft men vaak de demping op bij 1000Mhz. Omdat de televie frequenties tot 860 Mhz lopen zal de demping dus beter zijn dan de opgegeven waarde bij 1000 Mhz.


IMPEDANTIE
Voor radio en televisie wordt kabel met een impedantie van 75 Ohm gebruikt.


KABELINTERNET EN DIGITALE TV
Alle Hirschmann producten zijn geschikt voor kabelinternet en Digitale TV via de kabel of satelliet. U kunt uw internetmodem of digitale ontvanger op iedere willekeurige einddoos of rijgdoos aansluiten.


Deze kabel is beter dan COAX12.
COAX12 heeft een demping van 0,25* tot 0,33* dB per meter bij 860 Mhz, voor Hirschmann KOKA799 is dat 0,182 dB.

Excl. BTW: € 2,07 Incl. BTW: € 2,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2,07 Incl. BTW: € 2,50