Product was successfully added to your shopping cart.

Qlima airco SC-3725(85m³) Split unit airco met snelkoppeling en WiFi module. SC3725

Schrijf de eerste review over dit product

Beknopte omschrijving

 De krachtige Qlima SC 3725 split unit airconditioner met Wifi kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ontvochtigen!


 


De Qlima SC 3725 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts.


Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Let op: enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. Doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kun je veel geld besparen op de installatiekosten.


Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3725 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller.


Met de SC 3725 kun je koelen, ontvochtigen en verwarmen.

Excl. BTW: € 599,17 Incl. BTW: € 725,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad